|
PLNĚNÉ ŽAMPIONYPlněné žampiony dobře poslouží jako svačinka i jako hlavní chod. V případě, že vynecháte játra a z vejce použijete jen bílek, lze použít i v první fázi.
Celý recept k přečtení či vytištění zde
|
CHILLI CON CARNE S PEČENÝMI CELEROVÝMI HRANOLKAMICeler obsahuje relativně vysoké procento sacharidů. Pokud omezíte množství celerových hranolků nebo je úplně vynecháte, je jídlo vhodné i do první fáze.
Celý recept k přečtení či vytištění zde
|
|
KRÉMOVÁ DÝŇOVÁ POLÉVKA Z PEČENÉ HOKAIDO
|
ZAPEČENÝ LILEK S MLETÝM MASEMKonečně maso! Opět jednoduchý recept. Kvalitní mělněné maso lze dnes již pořídit na požádání u řezníka. Pro dietu je vhodné libové, ovšem pro chuť je nějaký ten tuk nezbytný. Pro skvělý výsledek nezapomeňte maso i ostatní ingredience řádně dochutit.
Celý recept k přečtení či vytištění zde
|
|
|
HOUBOVO-JATÝRKOVÉ MUFFINYSměs u tohoto receptu je podobná jako u plněných žampionů. Plní se ovšem do silikonových formiček a výsledná chuť není tak houbová. Každopádně je ale vynikající!
Celý recept k přečtení či vytištění zde
|
RAGÚ Z LILKU A ŽAMPIONŮ S JÁTRY
|
|
RYCHLÁ RESTOVANÁ JÁTRA SE ŽAMPIONYRecept pro všechny, kdo mají rádi játra. Rychlovka co zažene hlad a chuť na nějaké nemravné jídlo.
Celý recept k přečtení či vytištění zde
|
|
|
LOSOS S CITRONOVÝM PEPŘEM A KRUSTOU Z BÍLKUZa toto jídlo by se nemuseli stydět v nejedné restauraci. Losos se v troubě nepřepeče a jeho šťavnatost krásně ladí se zeleninovým pyré. Kapari jídlu dodají šmrnc a exotiku.
Celý recept k přečtení či vytištění zde
|