Nejpříjemnější hubnutí za super cenu | Slinie.cz
  • Úvod
  • O dietě
  • O mně
  • Fotogalerie
  • Kontakt
  • Ceník
  • Kde mě najdete
  • Recepty
    • Recepty pro 1. fázi
    • Recepty pro 2. fázi
    • Recepty pro 3. fázi
    • Recepty pro 4. fázi
    • Recepty ke stažení
    • Co po dietě?
  • Důležité dokumenty

RAGÚ Z LILKU A ŽAMPIONŮ S JÁTRY
​(A "ŠPAGETAMI" KONJAC)

Suroviny:
  • ½ lilku
  • 6 -8 ks žampionů
  • cibule z pórku
  • 100 g krůtích (drůbežích) jater
  • koření - sůl, pepř, drcený kmín
  • kuřecí vývar bez tuku
  • trochu oleje​
  • "špagety" konjac
Picture
Postup:
Lilek nakrájíme na kostky, posolíme jej a necháme jej „vypotit“, aby ztratil hořkost. Vodu setřeme ubrouskem. Pórek nakrájíme na drobné kousky. Žampióny na ¼ - dle velikosti i na menší kousky.

Na rozpálený olej vložíme pórek a lilek a dohromady opékáme asi 2 minuty. Poté přidáme i žampiony a opékáme ještě 3 minuty. Osolíme a okořeníme pepřem a drceným kmínem. Jakmile se koření rozvoní, tak vše zalijeme vodou nebo vývarem. Přiklopíme pokličkou a necháme cca 3 až 5 minut dusit. Dle množství vody buď zredukujeme nebo naopak lehce podlijeme a dochutíme.

Játra nakrájíme na drobné kousky a opečeme je na troše oleje, před koncem opékání přidáme jemně nakrájený pórek. Můžeme jé smíchat s ragú nebo servírovat nahoru na směs.

Podáváme samotné nebo s rýží či špagetami konjac.  Ve 3. fázi můžeme podávat s kopečkem rýže.
ZPĚT NA RECEPTY
  • Úvod
  • O dietě
  • O mně
  • Fotogalerie
  • Kontakt
  • Ceník
  • Kde mě najdete
  • Recepty
    • Recepty pro 1. fázi
    • Recepty pro 2. fázi
    • Recepty pro 3. fázi
    • Recepty pro 4. fázi
    • Recepty ke stažení
    • Co po dietě?
  • Důležité dokumenty