Postup:
Lilek nakrájíme na kostky, posolíme jej a necháme jej „vypotit“, aby ztratil hořkost. Vodu setřeme ubrouskem. Pórek nakrájíme na drobné kousky. Žampióny na ¼ - dle velikosti i na menší kousky.
Na rozpálený olej vložíme pórek a lilek a dohromady opékáme asi 2 minuty. Poté přidáme i žampiony a opékáme ještě 3 minuty. Osolíme a okořeníme pepřem a drceným kmínem. Jakmile se koření rozvoní, tak vše zalijeme vodou nebo vývarem. Přiklopíme pokličkou a necháme cca 3 až 5 minut dusit. Dle množství vody buď zredukujeme nebo naopak lehce podlijeme a dochutíme.
Játra nakrájíme na drobné kousky a opečeme je na troše oleje, před koncem opékání přidáme jemně nakrájený pórek. Můžeme jé smíchat s ragú nebo servírovat nahoru na směs.
Podáváme samotné nebo s rýží či špagetami konjac. Ve 3. fázi můžeme podávat s kopečkem rýže.
Lilek nakrájíme na kostky, posolíme jej a necháme jej „vypotit“, aby ztratil hořkost. Vodu setřeme ubrouskem. Pórek nakrájíme na drobné kousky. Žampióny na ¼ - dle velikosti i na menší kousky.
Na rozpálený olej vložíme pórek a lilek a dohromady opékáme asi 2 minuty. Poté přidáme i žampiony a opékáme ještě 3 minuty. Osolíme a okořeníme pepřem a drceným kmínem. Jakmile se koření rozvoní, tak vše zalijeme vodou nebo vývarem. Přiklopíme pokličkou a necháme cca 3 až 5 minut dusit. Dle množství vody buď zredukujeme nebo naopak lehce podlijeme a dochutíme.
Játra nakrájíme na drobné kousky a opečeme je na troše oleje, před koncem opékání přidáme jemně nakrájený pórek. Můžeme jé smíchat s ragú nebo servírovat nahoru na směs.
Podáváme samotné nebo s rýží či špagetami konjac. Ve 3. fázi můžeme podávat s kopečkem rýže.