Nejpříjemnější hubnutí za super cenu | Slinie.cz
  • Úvod
  • O dietě
  • O mně
  • Fotogalerie
  • Kontakt
  • Ceník
  • Kde mě najdete
  • Recepty
    • Recepty pro 1. fázi
    • Recepty pro 2. fázi
    • Recepty pro 3. fázi
    • Recepty pro 4. fázi
    • Recepty ke stažení
    • Co po dietě?
  • Důležité dokumenty

RYCHLÁ RESTOVANÁ JÁTRA SE ŽAMPIONY

Suroviny:
  • 100 g drůbežích jater
  • 8 větších žampionů
  • ½-1 pórek
  • Snítka petržele
  • Koření: sůl, chilli…
Picture
Postup:
Očištěné žampiony a pórek nakrájíme a podusíme s trochou vody, osolíme.
 
Na jemno nakrájená játra orestujeme na troše oleje. Solíme až po dodělání, aby játra neztvrdla, přidáme trochu chilli.
Směs se žampiony nakonec přimícháme k játrům a prohřejeme. Po odstavení z plotny přidáme čerstvou petrželku a/nebo trochu čerstvého pórku a promícháme.

ZPĚT NA RECEPTY
  • Úvod
  • O dietě
  • O mně
  • Fotogalerie
  • Kontakt
  • Ceník
  • Kde mě najdete
  • Recepty
    • Recepty pro 1. fázi
    • Recepty pro 2. fázi
    • Recepty pro 3. fázi
    • Recepty pro 4. fázi
    • Recepty ke stažení
    • Co po dietě?
  • Důležité dokumenty