Nejpříjemnější hubnutí za super cenu | Slinie.cz
  • Úvod
  • O dietě
  • O mně
  • Fotogalerie
  • Kontakt
  • Ceník
  • Kde mě najdete
  • Recepty
    • Recepty pro 1. fázi
    • Recepty pro 2. fázi
    • Recepty pro 3. fázi
    • Recepty pro 4. fázi
    • Recepty ke stažení
    • Co po dietě?
  • Důležité dokumenty

PLNĚNÉ ŽAMPIONY

Suroviny:
  • žampiony, ideálně větší, aby se dobře plnily
  • pórek
  • vejce (pro první fázi jen bílek)
  • játra (vynechat pro první fázi)
  • lžička tuku
Picture
Postup:
Žampiony očistíme a zbavíme nožiček. 3/4 žampionů použijeme k naplnění, 1/4 žampionů a nožičky použijeme na náplň. ​Žampiony k naplnění dáme na 15 minut předpéct do trouby na 150 °C. Žampiony pustí vodu, tu odsajeme papírovým ubrouskem. Játra a žampiony a pórek nakrájíme nadrobno a opečeme na lžičce kvalitního tuku do poloměkka. Směs odstavíme a necháme vychladnout. Po vychladnutí vmícháme vejce. Směsí naplníme předpečené žampiony a dáme péct na 15 minut na 200 °C. Plněné žampiony podáváme teplé.
ZPĚT NA RECEPTY
  • Úvod
  • O dietě
  • O mně
  • Fotogalerie
  • Kontakt
  • Ceník
  • Kde mě najdete
  • Recepty
    • Recepty pro 1. fázi
    • Recepty pro 2. fázi
    • Recepty pro 3. fázi
    • Recepty pro 4. fázi
    • Recepty ke stažení
    • Co po dietě?
  • Důležité dokumenty