Nejpříjemnější hubnutí za super cenu | Slinie.cz
  • Úvod
  • O dietě
  • O mně
  • Fotogalerie
  • Kontakt
  • Ceník
  • Kde mě najdete
  • Recepty
    • Recepty pro 1. fázi
    • Recepty pro 2. fázi
    • Recepty pro 3. fázi
    • Recepty pro 4. fázi
    • Recepty ke stažení
    • Co po dietě?
  • Důležité dokumenty

ZAPEČENÝ LILEK S MLETÝM MASEM

Suroviny:
  • 2 pórky
  • cuketa
  • lilek
  • 1 rajče
  • mleté maso z povolených druhů 50 g
  • 1-2 bílky (možno i celé vajíčko)
  • koření sůl, pepř, bazalka
Picture
Postup:
Pórek, cuketu a lilek dáme krátce povařit těsně ponořené do poloměkka. Vodu okořeníme solí a pepřem dle chuti. Pokličku máme poodkrytou, aby se voda vypařila.
Mleté maso okořeníme a osmažíme. Rajče nakrájíme nadrobno a smícháme s masem a necháme nasáknout uvolněnou šťávu.
Vyndáme bobkový list. Uvařenou a odkapanou zeleninu dáme do pekáčku: skládáme cuketa pak vrstvu pórku a lilku, mleté maso s rajčetem opět cuketa atd.
Celý vršek přelijeme směsí z bílku a sýrové omelety. Pečeme na 180 °C cca 20-30 min.
ZPĚT NA RECEPTY
  • Úvod
  • O dietě
  • O mně
  • Fotogalerie
  • Kontakt
  • Ceník
  • Kde mě najdete
  • Recepty
    • Recepty pro 1. fázi
    • Recepty pro 2. fázi
    • Recepty pro 3. fázi
    • Recepty pro 4. fázi
    • Recepty ke stažení
    • Co po dietě?
  • Důležité dokumenty