Nejpříjemnější hubnutí za super cenu | Slinie.cz
  • Úvod
  • O dietě
  • O mně
  • Fotogalerie
  • Kontakt
  • Ceník
  • Kde mě najdete
  • Recepty
    • Recepty pro 1. fázi
    • Recepty pro 2. fázi
    • Recepty pro 3. fázi
    • Recepty pro 4. fázi
    • Recepty ke stažení
    • Co po dietě?
  • Důležité dokumenty

CO PO DIETĚ?

Zde najdete tipy a zajímavosti na potraviny, které nejsou určeny pro dietu, ale mají složení ideální pro stravování po dietě, minimum sacharidů a tuků. Některé jsou vhodné jako výměna Vašich současných "hříšků" ve stravě.
Picture

PSYLLIUM

Jemná vlákna slupek jitrocele indického (psyllium) podporují správné trávení. Psyllium se používá jako podpora při zdravém hubnutí. Psyllium se dále doporučuje užívat při problémech se zácpou, průjmy, nadýmáním, hemeroidech, otocích, akné, alergií, astmatu, únavě, stresu, migrénách, artróze, dně a srdečních potížích. Jako prevence se doporučuje tam, kde hrozí vznik žaludečních a dvanácterníkových vředů, střevních polypů, žlučových a močových kamenů, cévních problémů, sklerózy a křečových žil a k očištění organismu.
V paleo receptech se často používají jako náhrada vajec. S použitím psyllia se docílí lehčí, příjemně nabobtnalá konzistence chleba.
Další informace o psylliu na wikipedii.
Psyllium jako detox na webu modernizena.com

KREKRY

Nízký obsah sacharidů a nasycených tuků a vysoký obsah bílkovin a vlákniny... pokud již nejde překonat chuť na mlsání, tak toto je zdravější a lehčí forma krekrů.
Více o krekrech na stránkách výrobce.
Picture
Picture

KAŠE

Pokud si tyto pochoutky nedokážete odpustit, tak výjimečně se snažte najít alespoň zdravější a nutričně příznivější variantu. Např. kaše na fotografii, které jsou běžně k dostání v obchodech s potravinami a drogeriích.
Nákup na internetu třeba zde.

VEČERNÍ CHLEBÍK

Večerní chlebík obsahuje vysoké množství bílkovin a nízký obsah sacharidů.
Více o chlebu na stránkách výrobce zde.
Picture
Picture

MALDON - SŮL ŠÉFKUCHAŘŮ

Sůl Maldon pochází z Anglie a vyrábí se již od roku 1882. Sůl se nepoužívá k ochucení pokrmů, ale k jejich závěrečnému dochucení - tj. jen jemně se posype na naservírovaný steak nebo salát. V ústech pak dotvoří a vyzdvihne základní chuť jídla.
  • Úvod
  • O dietě
  • O mně
  • Fotogalerie
  • Kontakt
  • Ceník
  • Kde mě najdete
  • Recepty
    • Recepty pro 1. fázi
    • Recepty pro 2. fázi
    • Recepty pro 3. fázi
    • Recepty pro 4. fázi
    • Recepty ke stažení
    • Co po dietě?
  • Důležité dokumenty