Nejpříjemnější hubnutí za super cenu | Slinie.cz
  • Úvod
  • O dietě
  • O mně
  • Fotogalerie
  • Kontakt
  • Ceník
  • Kde mě najdete
  • Recepty
    • Recepty pro 1. fázi
    • Recepty pro 2. fázi
    • Recepty pro 3. fázi
    • Recepty pro 4. fázi
    • Recepty ke stažení
    • Co po dietě?
  • Důležité dokumenty

THAJSKÉ KARI

Toto je verze pro 3. fázi. Máme i verzi pro 4. fázi!
Suroviny:
  • sojové maso (ideálně nudličky)
  • žampiony
  • tofu
  • pórek
  • kari, příp. kurkuma
  • nízkotučné mléko
  • sůl, pepř
  • rýže konjak
Picture
Postup:
Sojové maso uvaříme dle návodu v osolené vodě a poté v cedníku vymačkáme co nejvíce vody. Na pánvi rozehřejeme lžíci kvalitního oleje a přidáme na čtvrtky nakrájené žampiony. Žampiony pustí vodu a znatelně zmenší objem, v tu chvíli přidáme pórek, můžeme osolit a opepřit. Pórek opékáme jen chvilku a přidáme kari. Kdo nemá rád pikantní chutě, může přidat jen kurkumu. Pozor, nyní je třeba kari (ani kurkumu) nespálit. Jakmile se rozvine chuť kari zalijte směs vodou. Přidejte sojové maso a na kostky nakrájené tofu. Jakmile se směs provaří přidejte nízkotučné mléko, dochuťte, provařte a směs odstavte. Podávejte s rýží konjak uvařenou dle návodu na obalu. Dobrou chuť!

ZPĚT NA RECEPTY
  • Úvod
  • O dietě
  • O mně
  • Fotogalerie
  • Kontakt
  • Ceník
  • Kde mě najdete
  • Recepty
    • Recepty pro 1. fázi
    • Recepty pro 2. fázi
    • Recepty pro 3. fázi
    • Recepty pro 4. fázi
    • Recepty ke stažení
    • Co po dietě?
  • Důležité dokumenty