Nejpříjemnější hubnutí za super cenu | Slinie.cz
  • Úvod
  • O dietě
  • O mně
  • Fotogalerie
  • Kontakt
  • Ceník
  • Kde mě najdete
  • Recepty
    • Recepty pro 1. fázi
    • Recepty pro 2. fázi
    • Recepty pro 3. fázi
    • Recepty pro 4. fázi
    • Recepty ke stažení
    • Co po dietě?
  • Důležité dokumenty

OŘECHOVÉ TROJLÍSTKY

Suroviny:
  • bílek 2 ks
  • najemno umleté vlašské ořechy 120 g
  • práškové sladidlo (špetka) - ne stévie - při pečení hořkne
  • celý ořech - vlašský nebo lískový - na ozdobu
Picture
Postup:
Bílky vyšleháme (s trochou soli) do husté pěny, přidáme ořechy a sladidlo a rukou vymísíme těsto. Pokud děláme větší porce, tak zabalíme do fólie, aby neosychalo a po částech odebíráme. Tvoříme malé kuličky velikosti zhruba lískového oříšku. Klademe na plech vyložený papírem na pečení. Dáváme  tři těsně k sobě a poté stlačíme ořechem na ozdobu, který umístíme doprostřed.

Pečeme - spíše sušíme v troubě na 120-150 °C asi hodinu. Vytáhněte je ve chvíli, kdy začnou vonět a trochu zrůžoví.

Nechte vychladnout - teplé by nemusely držet a bolelo by Vás bříško. Ideálně je p
ečeme 14 dní předem, potřebují rozležet. Doporučuji uchovávat v chladu a vlhku - nasají vlhkost a jsou krásně měkké. Při delším skladování v suché místnosti mohou ztvrdnout. Lze je dát i do mrazničky. Po rozmrazení jsou lepší než čerstvé.​​
ZPĚT NA RECEPTY
  • Úvod
  • O dietě
  • O mně
  • Fotogalerie
  • Kontakt
  • Ceník
  • Kde mě najdete
  • Recepty
    • Recepty pro 1. fázi
    • Recepty pro 2. fázi
    • Recepty pro 3. fázi
    • Recepty pro 4. fázi
    • Recepty ke stažení
    • Co po dietě?
  • Důležité dokumenty