Nejpříjemnější hubnutí za super cenu | Slinie.cz
  • Úvod
  • O dietě
  • O mně
  • Fotogalerie
  • Kontakt
  • Ceník
  • Kde mě najdete
  • Recepty
    • Recepty pro 1. fázi
    • Recepty pro 2. fázi
    • Recepty pro 3. fázi
    • Recepty pro 4. fázi
    • Recepty ke stažení
    • Co po dietě?
  • Důležité dokumenty

FAZOLAČKA

Suroviny:
  • větší fazole - obří fazole, bílé máslové fazole
  • cibule
  • vařené maso
  • sůl, pepř
Picture
Postup:
Fazole namočíme den dopředu do studené vody, vodu 1x nebo i vícekrát během dne vyměníme.

Vyměníme vodu a fazole uvaříme do poloměkka. Scedíme a odložíme stranou.

Na lžičce tuku osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova. Lehce zaprášíme sušenou paprikou a jakmile se rozvoní, zalijeme vývarem nebo vodou. Přidáme fazole a uvaříme doměkka. Přidáme na kousky nakrájené vařené maso nebo libové uzené a svaříme pro spojení chutí. Dochutíme a podáváme s petrželkou.

ZPĚT NA RECEPTY
  • Úvod
  • O dietě
  • O mně
  • Fotogalerie
  • Kontakt
  • Ceník
  • Kde mě najdete
  • Recepty
    • Recepty pro 1. fázi
    • Recepty pro 2. fázi
    • Recepty pro 3. fázi
    • Recepty pro 4. fázi
    • Recepty ke stažení
    • Co po dietě?
  • Důležité dokumenty