Nejpříjemnější hubnutí za super cenu | Slinie.cz
  • Úvod
  • O dietě
  • O mně
  • Fotogalerie
  • Kontakt
  • Ceník
  • Recepty
    • Recepty pro 1. fázi
    • Recepty pro 2. fázi
    • Recepty pro 3. fázi
    • Recepty pro 4. fázi
    • Recepty ke stažení
    • Co po dietě?
  • Důležité dokumenty

ZELENINOVÝ ASPIK S PROTEINOVÝMI HOUSTIČKAMI

Picture
Suroviny:
  • Směs Proteinový chléb na přípravu houstiček
  • Česneková sůl
  • Zelenina dle chuti: brokolice, květák, klíčky, sterilizované zelí ve slaném nálevu, čerstvá okurka, možno nakládané okurky bez cukru
  • 2 natvrdo uvařené bílky
  • Natural želatina (složení je pouze vepřová želatina, bez jakýchkoliv přísad a dochucovadel). Někdy se také jmenuje vaječná tlačenka apod.)
  • Ocet
  • Sůl
Picture
Postup:
Zeleninu si nakrájíme na drobné kousky a (v páře) uvaříme. Nakrájíme bílky a vše dáme do formy. Želatinu připravíme dle návodu a část vody nahradíme octem. Dosolíme a opepříme dle chuti. Nálev by měl mít výraznou kyselou chuť. Směs by měla být bohatě ochucena, jelikož želatina část chuti "stáhne". Nalejeme do formy a necháme ztuhnout.
 
Tohoto jídla si můžete připravit do misky i více porcí a v dalších fázích obměnit a přidávat povolené potraviny
 
Servírujeme s houstičkami Medidiet. Doporučuji těsto dokořenit (rozmarýn, petrželka, sůl, kmín atd.). V tomto receptu jsem těsto dokořenila česnekovou solí a houstičky byly opravdu vynikající.
ZPĚT NA RECEPTY
  • Úvod
  • O dietě
  • O mně
  • Fotogalerie
  • Kontakt
  • Ceník
  • Recepty
    • Recepty pro 1. fázi
    • Recepty pro 2. fázi
    • Recepty pro 3. fázi
    • Recepty pro 4. fázi
    • Recepty ke stažení
    • Co po dietě?
  • Důležité dokumenty