Postup:
Vše nakrájíme na 1,5-2 cm kousky.
V páře si uvaříme na skus zeleninu a dle chuti osolíme.
Rozmícháme omeletu s trochou vody a zahustíme 1-2 lžičkami psyllia. Můžeme přidat i trochu chia semínek a 1 bílek, aby bylo více směsi na obalení.
Zeleninu obalíme v těstíčku a dáme zapéci na pečící papír do předehřáté trouby na 180-200 °C. Pečeme do zlatova cca 10-15 min.
Z mnou vyzkoušených byl naprosto vynikající pórek a žampiony. Brokolice byla trochu sušší a spíše bych ji doporučila vařenou s omáčkou. Jako přílohu mohu doporučit pečené žampiony.
Vše nakrájíme na 1,5-2 cm kousky.
V páře si uvaříme na skus zeleninu a dle chuti osolíme.
Rozmícháme omeletu s trochou vody a zahustíme 1-2 lžičkami psyllia. Můžeme přidat i trochu chia semínek a 1 bílek, aby bylo více směsi na obalení.
Zeleninu obalíme v těstíčku a dáme zapéci na pečící papír do předehřáté trouby na 180-200 °C. Pečeme do zlatova cca 10-15 min.
Z mnou vyzkoušených byl naprosto vynikající pórek a žampiony. Brokolice byla trochu sušší a spíše bych ji doporučila vařenou s omáčkou. Jako přílohu mohu doporučit pečené žampiony.