Postup:
Směs na housku rozmícháme metličkou. Dokořeníme dle chuti: solí, petrželkou, trochou česneku, kmínem, chia semínky...
Pečící papír lehce pomažeme olejem a uděláme na něm 2-3 oválné hromádky. Ideálně by měly být stejně vysoké po celé ploše housky.
Dáme do předehřáté trouby péci na 180-200°C.
Zeleninová pomazánka: Rozmixujeme pečený lilek a podušené houby s pórkem. Dochutíme kořením a petrželkou. Lze zakápnout citronovou šťávou pro chuť a aby pomazánka neztmavla.
Návrh: dejte trochu nastrouhaného syrečku nahoru.
Po upečení rozkrojíme, namažeme pomazánkou a dáme salát s plátky ředkvičky.
Směs na housku rozmícháme metličkou. Dokořeníme dle chuti: solí, petrželkou, trochou česneku, kmínem, chia semínky...
Pečící papír lehce pomažeme olejem a uděláme na něm 2-3 oválné hromádky. Ideálně by měly být stejně vysoké po celé ploše housky.
Dáme do předehřáté trouby péci na 180-200°C.
Zeleninová pomazánka: Rozmixujeme pečený lilek a podušené houby s pórkem. Dochutíme kořením a petrželkou. Lze zakápnout citronovou šťávou pro chuť a aby pomazánka neztmavla.
Návrh: dejte trochu nastrouhaného syrečku nahoru.
Po upečení rozkrojíme, namažeme pomazánkou a dáme salát s plátky ředkvičky.