Suroviny:
|
Postup:
Lilek nakrájíme na slabé plátky a krátce povaříme v osolené vodě, nebo 3 min. v parním hrnci.
Směs: pórek, cuketu nakrájíme najemno a uvaříme v osolené vodě doměkka, osolíme a rozmačkáme vidličkou. Ochutíme sušenou bazalkou (alespoň lžíci) nebo provensálským kořením. Smícháme s Chilli con Carne připraveným dle návodu - jen přidáme trochu více vody, asi 130 ml.
Bešamel: rozmícháme omeletu s vodou a s bílky.
Klademe do pekáčku: zelenina- posolíme ji a okořeníme( tento druh zeleniny je poměrně neutrální až nasládlé chutě), masová směs, bešamel, plátky lilku…končíme bešamelem.
Pečeme v troubě na na 180 st. cca 20 min.
Lilek nakrájíme na slabé plátky a krátce povaříme v osolené vodě, nebo 3 min. v parním hrnci.
Směs: pórek, cuketu nakrájíme najemno a uvaříme v osolené vodě doměkka, osolíme a rozmačkáme vidličkou. Ochutíme sušenou bazalkou (alespoň lžíci) nebo provensálským kořením. Smícháme s Chilli con Carne připraveným dle návodu - jen přidáme trochu více vody, asi 130 ml.
Bešamel: rozmícháme omeletu s vodou a s bílky.
Klademe do pekáčku: zelenina- posolíme ji a okořeníme( tento druh zeleniny je poměrně neutrální až nasládlé chutě), masová směs, bešamel, plátky lilku…končíme bešamelem.
Pečeme v troubě na na 180 st. cca 20 min.