Nejpříjemnější hubnutí za super cenu | Slinie.cz
  • Úvod
  • O dietě
  • O mně
  • Fotogalerie
  • Kontakt
  • Ceník
  • Recepty
    • Recepty pro 1. fázi
    • Recepty pro 2. fázi
    • Recepty pro 3. fázi
    • Recepty pro 4. fázi
    • Recepty ke stažení
    • Co po dietě?
  • Důležité dokumenty

LILKOVÉ LASAGNE
(Pozor - tento recept obsahuje 2 proteinová jídla, je tedy nutné jej rozdělit do 2 porcí, nebo použít pouze polovinu sáčku)

Picture
Suroviny:
  • MEDIDIET - proteinová sýrová omeleta (bylinková, sýrová, nebo slaninová)
  • MEDIDIET - proteinové Chilli con Carne 
  • 2 ks Lilku (možno i nakombinovat, či nahradit cuketou)
  • 1-2 bílky
  • 1 pórek
  • bazalka či provensálské koření
  • od 2. fáze 1 rajče nakrájené na drobné kousky
Picture
Postup:
Lilek nakrájíme na slabé plátky a krátce povaříme v osolené vodě, nebo 3 min. v parním hrnci.

Směs
: pórek, cuketu nakrájíme najemno a uvaříme v osolené vodě doměkka, osolíme a rozmačkáme vidličkou. Ochutíme sušenou bazalkou (alespoň lžíci) nebo provensálským kořením. Smícháme s Chilli con Carne připraveným dle návodu - jen přidáme trochu více vody, asi 130 ml.

Bešamel
: rozmícháme omeletu s vodou a s bílky. 

Klademe do pekáčku: zelenina- posolíme ji a okořeníme( tento druh zeleniny je poměrně neutrální až nasládlé chutě), masová směs, bešamel, plátky lilku…končíme bešamelem.

Pečeme v troubě na na 180 st. cca 20 min.
ZPĚT NA RECEPTY
  • Úvod
  • O dietě
  • O mně
  • Fotogalerie
  • Kontakt
  • Ceník
  • Recepty
    • Recepty pro 1. fázi
    • Recepty pro 2. fázi
    • Recepty pro 3. fázi
    • Recepty pro 4. fázi
    • Recepty ke stažení
    • Co po dietě?
  • Důležité dokumenty